![]() |
D2NT31 NTBot42 Tutorial - Printable Version +- Blizzard Sector (https://www.blizzsector.co) +-- Forum: Diablo II (https://www.blizzsector.co/forum-4.html) +--- Forum: Hacks Bots and Editors (https://www.blizzsector.co/forum-16.html) +--- Thread: D2NT31 NTBot42 Tutorial (/thread-46470.html) |
D2NT31 NTBot42 Tutorial - fearpb - 07-12-2010 fearpb Wrote:So anything on this error? Bump D2NT31 NTBot42 Tutorial - jubockuhaxe - 07-12-2010 Hi, I am completely new to botting and i downloaded this one. I use vista, and I am getting the error unable to connect to battle net. I know that when i manually open d2 it will work if i run the program as an administrator, but i do not know how to make the bot do this. I would really appreciate any help. D2NT31 NTBot42 Tutorial - Blue - 07-13-2010 n3rd Wrote:Anyone know this one: "Battle.net was unable to properly identify application version..."? Just download 1.13 patch from bnet also, I get that alot from trying to patch it ingame. For the person that wanted uniques: And if you want certain uniques, just give me some code and I can basically tell you how to make code for every single item, however, if you do want all uniques, even lenymo, then his code should work. D2NT31 NTBot42 Tutorial - jubockuhaxe - 07-13-2010 just a quick question, are the default items already gonnna be picked up by my bot or do i need to rmeove the //, for example // ##### Helms ######################### [Name] == GrimHelm && [Quality] == unique # [LifeLeech] >= 6 && [ManaLeech] >= 6 && [DamageResist] >= 15 // Vampire Gaze [Name] == Shako && [Quality] == unique # [Defense] >= 98 // Harlequin Crest [Name] == Demonhead && [Quality] == unique # [EnhancedDefense] >= 100 && [LifeLeech] >= 8 && [Strength] >= 25 // Andariel's Visage [Name] == BoneVisage && [Quality] == unique # [Sockets] >= 1 && [Defense] >= 350 && [Strength] >= 25 // Giant Skull [Name] == SpiredHelm && [Quality] == unique # [PassiveColdMastery] >= 8 && [Dexterity] >= 10 // Nightwing's Veil [Name] == Corona && [Quality] == unique # [Sockets] >= 1 && [PlusDefense] >= 100 && [DamageResist] >= 10 // Crown of ages will this pick up all those helms and keep them or not? D2NT31 NTBot42 Tutorial - Ceaga - 07-13-2010 Hey mans, how i reduce lobby time? 150s is a little big(my english sux, sorry) D2NT31 NTBot42 Tutorial - Blue - 07-13-2010 jubockuhaxe Wrote:just a quick question, are the default items already gonnna be picked up by my bot or do i need to rmeove the //, for example It'll pick them all up, but under the conditions. Like, when it picks up the Shako, it has to have at least 98 defense or it'll sell it to the vendor. Same with all the others. If you want to remove general specifications then just put this. "[Name] == Corona && [Quality] == unique " However, I would edit it to have 0 sockets, so it'll keep any socket corona. Keeping a one socket corona but not a zero doesn't make any sense. Ceaga, that shouldn't be any default waiting time, so if it's taking any longer than its for a reason. Like your character got tagged or something. D2NT31 NTBot42 Tutorial - fearpb - 07-13-2010 Hey Blue, you have to know the answer to my problem. It gives me the same error even if its a fresh download without script alteration. D2NT31 NTBot42 Tutorial - jubockuhaxe - 07-13-2010 is this picking up runes ist through zod? // ##### Runes ######################### //[Name] == ElRune //[Name] == EldRune //[Name] == TirRune //[Name] == NefRune //[Name] == EthRune //[Name] == IthRune //[Name] == TalRune //[Name] == RalRune //[Name] == OrtRune //[Name] == ThulRune //[Name] == AmnRune //[Name] == SolRune //[Name] == ShaelRune //[Name] == DolRune //[Name] == HelRune //[Name] == IoRune //[Name] == LumRune //[Name] == KoRune //[Name] == FalRune //[Name] == LemRune [Name] == PulRune [Name] == UmRune [Name] == MalRune [Name] >= IstRune && [Name] <= ZodRune D2NT31 NTBot42 Tutorial - GalaxyBounce - 07-14-2010 GalaxyBounce Wrote:This. NOBODY has an answer? Cmon guys.. please?[COLOR="Silver"] ---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ---------- [/COLOR] GalaxyBounce Wrote:Got D2NT 3.1 up and running. However, 1/4 of all games my D2 crashes, usually right as I'm about to kill a boss (meph, duriel, andy, etc.), or when I hold alt right before the bots killing a boss, or when I hit I (for inventory) while my boss is running. It doesn't ALWAYS do it, just sometimes. If I leave my bot running overnight, without touching it, it will have about 400 runs and 100 restarts cause of this issue. The exact error message I get is: Sorry for double post, for some reason it won't let me edit my last post... i messed up on it. D2NT31 NTBot42 Tutorial - jubockuhaxe - 07-14-2010 when i do baal runs on my pally my paladin tries to hammer the mummies and i dont know why he wont holy bolt them here is my coding //------------------------------------------------------------------------------ // Attack configuration //------------------------------------------------------------------------------ NTConfig_AttackSkill[0] = 112; // First skill. Set to 0 if you won't NTConfig_AttackSkill[1] = 112; // Primary skill to boss. NTConfig_AttackSkill[2] = 113; // Primary aura to boss. Set to 0 if you won't NTConfig_AttackSkill[3] = 112; // Primary skill to others. NTConfig_AttackSkill[4] = 113; // Primary aura to others. Set to 0 if you won't NTConfig_AttackSkill[5] = 101; // Secondary skill in case monster is immune to primary skill. Set to 0 if you won't NTConfig_AttackSkill[6] = 113; // Secondary aura. Set to 0 if you won't NTConfig_ClearPosition = true; // Set to true if you want to clear area after killing boss. can anyone plz help D2NT31 NTBot42 Tutorial - killernec - 07-14-2010 every time my bot kill the first boss i set it to kill i get this d2nr error scripts\libs\common NTItemParser.ntl(60):SyntaxError: unterminated regular expression literal so wath so i do to fix it D2NT31 NTBot42 Tutorial - jamesjfrantz - 07-14-2010 yes i asked same question about a month ago D2NT31 NTBot42 Tutorial - nvrfallen - 07-15-2010 is there a way to make bot run d2 as admininstrator? D2NT31 NTBot42 Tutorial - Crich395 - 07-15-2010 Hey how come when i got to save the notepad it says it cannot find the file? So how am i able to save it without any problem. ty[COLOR="Silver"] ---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ---------- [/COLOR]When I run my bot and it tries to go into Battle.net it says "The exception unknown software exception (0xc0000417) occurred in the application at location 0x10090a62. Then it says click on OK to terminate program, and just keeps trying to start. How do i fix this?[COLOR="Silver"] ---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ---------- [/COLOR]disregard the save in the notepad, i fixed that i need to fix the other problem. D2NT31 NTBot42 Tutorial - nehring83 - 07-15-2010 Blue Wrote:ohai: unfortunately that was what I'm talking about, I'm going to have to get Ski to look at this. that was the answer thanks for your help Blue. What is the recommended amount of time to run a bot without detection? just curious and I dont want to push it D2NT31 NTBot42 Tutorial - Real-Hard - 07-15-2010 I had the unknown exception error myself. Same thing. After 2 days of messing with it I ran it without putting in the cdkey on the add screen. So, after you click add, name your profile, click auto detection, name game,password, realm, and char location. Leave the cdkey blank. No guarantees. It worked for me though and I run like that every time now. D2NT31 NTBot42 Tutorial - Crich395 - 07-16-2010 Yeah thanks for the help it worked. I wonder why you don't need a cd key though haha D2NT31 NTBot42 Tutorial - slcoldkill - 07-16-2010 Im new to this sort of stuff. Anyways the bot just errors out 4 secs in the game room. what do i need to do? D2NT31 NTBot42 Tutorial - buckallmit - 07-16-2010 i set my bot to only go to town for potions and if my merc dies like this.... // Check self safe in field (NOT in town). Set to 0 if you won't // 0x01 : Potion, 0x02 : Poison, 0x04 : Amplify Damage, 0x08 : Weaken, 0x10 : Iron Maiden, 0x20 : Decrepify, 0x40 : Lower Resist NTConfig_CheckSelfSafe = 0x01; // Check merc's safe in field (NOT in town). Set to 0 if you won't // 0x01 : Death, 0x02 : Poison, 0x04 : Amplify Damage, 0x08 : Weaken, 0x10 : Iron Maiden, 0x20 : Decrepify, 0x40 : Lower Resist NTConfig_CheckMercSafe = 0x01; but now he goes to town everytime it drinks a potion just to buy 1 potion.. does anyone know how to set it up to wait till its on its last potion of each position in the belt? plz help[COLOR="Silver"] ---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ---------- [/COLOR]you have the position set wrong in the d2nt manager i bet. the position has to be the same as the position of the charicter you are wanting it to run.[COLOR="Silver"] ---------- Post added 07-16-2010 at 12:49 AM ---------- Previous post was 07-15-2010 at 11:36 PM ---------- [/COLOR] slcoldkill Wrote:Im new to this sort of stuff. Anyways the bot just errors out 4 secs in the game room. what do i need to do? You most likely have the position setting set wrong in the d2nt manager the position has to be the same as the position of the charicter you want it to run on.[COLOR="Silver"] ---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ---------- [/COLOR] fearpb Wrote:Bumpdelete everything in your NTBaal.ntj file and replace it with this.... function NTMain() { Include("libs/common/NTCommon.ntl"); NTC_IncludeLibs(); NTC_IncludeConfig("NTBot/char_configs"); var i; var _wave; var _starttick; NT_LoadConfig(); NTSI_LoadNIPFiles("NTBot/item_configs"); NTA_Initialize(); if(!NTTM_CheckAct()) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTTM_CheckAct()"); return; } NTTMGR_TownManager(); if(!NTTM_TownMove("waypoint")) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTTM_TownMove()"); return; } if(!NTM_TakeWaypoint(129)) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTM_TakeWaypoint()"); return; } NTP_DoPrecast(true); for(i = 0 ; i < 2 ; i++) { if(!NTM_MoveToStair(me.areaid, 130+i)) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTM_MoveToStair()"); return; } if(!NTM_TakeStair(130+i)) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTM_TakeStair()"); return; } } if(!NTM_MoveTo(me.areaid, 15112, 5068)) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTM_MoveTo()"); return; } NTA_ClearPosition(20, true, 2); if(NTConfig_PublicMode) { NTM_MoveTo(me.areaid, 15116, 5068); NTC_PingDelay(1000); NTA_ClearPosition(20, true, 2); NTM_MoveTo(me.areaid, 15116, 5068); NTM_MakeTP(); Say(""); } NT_ClearThroneInt(); if(NTConfig_PublicMode) { NTM_MoveTo(me.areaid, 15112, 5004, 1, true); Say(""); } while(1) { if(me.classid == NTC_CHAR_CLASS_PALADIN || me.classid == NTC_CHAR_CLASS_BARBARIAN) NTM_MoveTo(me.areaid, 15092, 5028); else NTM_MoveTo(me.areaid, 15092, 5040); if(me.GetState(2)) NTC_PutSkill(109, NTC_HAND_RIGHT); for(i = 0 ; i < 6 ; i++) { _wave = NT_ThroneCheckInt(); if(_wave > 0) break; NTC_Delay(500); } _starttick = GetTickCount(); while(_wave == 0) { if(!NT_ThronePreAttackInt()) NTC_Delay(200); if(GetTickCount()-_starttick > 15000) { NT_ClearThroneInt(); _starttick = GetTickCount(); } _wave = NT_ThroneCheckInt(); } switch(_wave) { case 1: NTA_ClearPosition(40, true, 1); NTP_DoPrecast(true); break; case 3: NTA_ClearPosition(40, true, 2); NT_CheckHydraInt(); break; case 4: NTA_ClearPosition(40, true, 2); break; case 5: NTA_ClearPosition(40, true); break; default: NTA_ClearPosition(40, true, 1); break; } if(_wave == 5) break; } if(NTConfig_KillBaal) { var _portal; if(NTConfig_PublicMode) Say(""); if(!NTTMGR_CheckSafe(NTConfig_CheckSelfSafe|0x01, NTConfig_CheckMercSafe)) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTTMGR_CheckSafe()"); return; } NTM_MoveTo(me.areaid, 15092, 5010); NTP_DoPrecast(true); while(NTC_FindUnit(NTC_UNIT_MONSTER, 543)) NTC_Delay(500); _portal = NTC_FindUnit(NTC_UNIT_OBJECT, 563, 1); if(!_portal) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTC_FindUnit()"); return; } if(!NTM_UsePortal("Portal", 132, null, _portal)) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTM_UsePortal()"); return; } NTM_MoveTo(me.areaid, 15138, 5916); if(!NTA_KillMonster(544)) { NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "NTA_KillMonster()"); return; } NTSI_PickItems(); } if(NTConfig_PublicMode) Say(""); NTC_SendMsgToScript("NTBotGame.ntj", "SCRIPT_END"); } // Internal function function NT_ClearThroneInt() { var _attackpos = [15112, 5068, 15075, 5065, 15114, 5045, 15114, 5012, 15095, 5024, 15078, 5013, 15092, 5040]; for(var i = 0 ; i < _attackpos.length ; i += 2) { NTM_MoveTo(me.areaid, _attackpos[i], _attackpos[i+1]); NTA_ClearPosition(25, true, 2); } } function NT_ThroneCheckInt() { var _monster; if(!NTC_FindUnit(NTC_UNIT_MONSTER, 543)) return 5; _monster = NTC_FindUnit(NTC_UNIT_MONSTER); if(_monster) { do { if(NTA_IsValidMonster(_monster)) { if(_monster.classid == 23 || _monster.classid == 62) return 1; if(_monster.classid == 105 || _monster.classid == 381) return 2; if(_monster.classid == 557) return 3; if(_monster.classid == 558) return 4; if(_monster.classid == 571) return 5; } } while(_monster.GetNext()); } return 0; } function NT_ThronePreAttackInt() { if(me.classid == NTC_CHAR_CLASS_SORCERESS) { if(NTConfig_AttackSkill[3] == 59 || NTConfig_AttackSkill[3] == 64) return NTC_CastSkill(NTConfig_AttackSkill[3], 2, 15092, 5028); } else if(me.classid == NTC_CHAR_CLASS_PALADIN) { if(NTConfig_AttackSkill[3] == 112) { if(NTConfig_AttackSkill[4] > 0) NTC_PutSkill(NTConfig_AttackSkill[4], NTC_HAND_RIGHT); return NTC_CastSkill(NTConfig_AttackSkill[3], 2); } } return false; } function NT_CheckHydraInt() { var _hydra1, _hydra2, _hydra3; _hydra1 = NTC_FindUnit(NTC_UNIT_MONSTER, 351); _hydra2 = NTC_FindUnit(NTC_UNIT_MONSTER, 352); _hydra3 = NTC_FindUnit(NTC_UNIT_MONSTER, 353); if((_hydra1 && _hydra1.GetStat(172) != 2 && _hydra1.GetState(105)) || (_hydra2 && _hydra2.GetStat(172) != 2 && _hydra2.GetState(105)) || (_hydra3 && _hydra3.GetStat(172) != 2 && _hydra3.GetState(105))) { NTM_MoveTo(me.areaid, 15112, 5004); if(me.GetState(2)) NTC_PutSkill(109, NTC_HAND_RIGHT); NTC_PingDelay(3000); } } D2NT31 NTBot42 Tutorial - slcoldkill - 07-16-2010 where do i find that file and how do i do thi "You most likely have the position setting set wrong in the d2nt manager the position has to be the same as the position of the charicter you want it to run on." i really dont know anything about this ctuff but would like to use. and i cant find this file ntbaal.ntl |