Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: termin zebran

Veteran

Question termin zebran

proponuje zapodac nowy termin zebran, pasujace mi terminy sa miedzy czwartkiem a niedziela miedzy 19 a ktorakolwiek rano, godzina 20 w poniedzialek nie pasuje mi dlatego ze o tej porze juz spie ze wzgledu na to ze nastepnego dnia musze wstac okolo 5-6 wiec to jest dla mnie muka, proponuje klanowiczy ktorzy czytaja foro do odpowiedzi na moje pytanie i do zobaczenia

Newcomer

Może być w każdy dzień. A 20 to dobra godzina. Tyle :P

Newcomer

Mi to ryba - dostosuje sie

Forum Member

Spoko, ustalcie jakas konkretna godzine i dzien, postaram sie dostosowac.

Veteran

na mojego newsa odzew byl imponujacy - cale 2 [D W I E] osoby pokazaly sie o podanej godzinie w podanym miejscu
    ale tak tez dzieki temu ustalilismy nowy termin zebran na czwartek o godzinie 20 na kanale SSJ
    zapraszam

7.NIE przyznajemy żadnych punktów za uczestnictwo w zebraniach. Po co w ogóle robić jakieś zebrania skoro można w tym czasie pograć? Głupota.

To jest jeden z pkt. regulaminu klanu MoP (Masters Of Pizzas :P)-jednego z moich ulubionych, ktory przetrwal probe z 1.10 :/

Smogg skonczyly sie wakacje i wydaje mi sie, ze kazdy gra kiedy moze. Ostatnio na bn widze tylko Danio (podobnie jak ja gra w nocy) i jako tako sobie radzimy :P. Wiesz gra nie jest obowiazkiem, a przyjemnoscia:). Niemniej jednak jakis regulamin musi byc co by sie plebs (czyli my:P) nie rozbrykal.

Veteran

ehh, w wakacje slyszalem wymowke ze skonczyl sie rok szkolny i dlatego nie graja bo nie siedza tyle w domu - teraz mnie to jebie, jest termin zebran i ma byc respektowany

Newcomer

W zeszłym roku szkolnym jakoś się wyrabialiśmy na 20-tą.
    Prawde mówiąc to ostatnio na bn też widze tylko Baura, czasami Tripa. :/

Veteran

ja nie moge byc non stop poniewaz teraz powracam do dawnego zycia koledzy szkola melanze kobiety ^^ staram sie byc najczesciej jak tylko moge, ale to sie niestety zamyka w przedziale 5h tygodniowo, z czego 3h gram wtedy jak nikogo nie ma [6 rano itp, jak nie mam co robic przed szkola] wiec jest mala lipa, stad tez wyplynelo moje pytanie, ktore sox i danio mieli okazje uslyszec, reszta pozostanie w niewiedzy jako iz nie byla na specjalnym zebraniu ;]

Forum Member

Jak mnie nie bylo na zebraniu, to mozesz napisac o czym tam rozmawialiscie ;]
    Chetnie Was poslucham...A w czwartek mozna by przelozyc zebranie na 21 ?? Korepetycje koncze zazwyczaj o 19:30. Zanim dojade do domq to troszke minie... Na 21 bym sie w 100% wyrobil !!!
    Wiec prosze o jak najszybsze roapatrzenie mojej prosby. ( <--- Zabrzmialo jak list motywujący )

Veteran

o czym byla mowa... gadalismy o odwolaniu mnie z funkcji mastera jako iz ostatnio mam malo czasu na d2... ale danio i sox, jedyni obecni na zebraniu, doszli do wniosku ze to np i i tak sobie jakos poradzimy, poza tym przesunelismy zebrania na czwartek, nom ale skoro nie mozesz o 20 to przestawimy na 21, wiec wlasnie o tej godzinie jutro wszystkich zapraszam, ludzie ktorzy sobie oleja zostana wywaleni, z 2 powodow - 1. nie czytaja newsow i nie wiedza o przesunieciu zebrania, 2. nie byli na zebraniu, wiec 2 nagany na raz i dzieki temu bedzie podstawa do wywalenia ludzi ^^ [choc w sumie robic tego nie chce bo klan i tak ostatnio zaczal podupadac, ale cos wymyslimy]

Forum Member

Smo, skoro przelozylismy termin zebrania, zmien date w newsie ;]
    Bo ludzie sie zjawia o 20 i bedzie total lipa...

Veteran

hehe luz, zaraz sie tym zajme
    ps studia sa zaaajebiste :]

Forum Member

Kurna, Sorki chlopaki ale sie spoznilem dzisiaj na zebranie, bylem o 21:24, nikogo nie bylo, poza Tripem ...

hyh od 18.30 siedzialem i zonka wylapalem jak mi smo powiedzial ze zebranie o 21 :P

pozdro czas czwartek godz 21 pasi :P

siemka ;-) wielkie sorki za to ze od sporego juz czasu nie pojawiam sie ani na foro ani na bn i pragne sprostowac sprawe.
    tak wiec w czwartki mam dosyc duze problemy z czasem i po prostu nie wyrabiam na taka godzinke... zazwyczaj w czwartek jestem w domu do 19 i pozniej wracam ok. 22... wiec akurat w czasie zebrania:/ nie wiem co mam z tym zrobic, moze cos wymysle a jak nie to... chyba odejde z klanu... po prostu nie wyrabiam czasowo...
    pozdrawiam:

Veteran

proponuje pierdolic zebrania bo i tak kazdy na nie sra :]

Default Minister zdrowia ostrzega!

ja mimo wszystko bym sie wstrzymal od pierdolenia zebran chocby wlasnie dlatego ze kazdy na nie sra... jako znachor moge powiedziec ze mimo uzycia wszystkich srodkow ostroznosci zawsze jest ryzyko zlapania jakiegos syfa w wypadku pierdolenia obsranych zebran, skoro nie wiadomo kto poza nami na nie sra... ja bym nie ryzykowal:
    pozdrawiam

Veteran

no to powiem w ten sposob - cotygodniowe zebrania nie maja sensu bo w zwiazku z ostatnimi dzialaniami ssj na naszym europejskim bn sa na tyle znikome ze nie wydaje mi sie aby byl sens komentowania na zebraniach braku oznak zycia przez ostatnie 7 dni... ja tez nie bylem na zebraniach od 2 tygodni bo po prostu nie daje rady, z reszta na bn tez sie praktycznie nie pojawiam bo nawet jak tam jestem to nie mam z kim pograc, bo jak udalo mi sie zauwazyc kazdy zaczal zyc wlasnym zyciem ktore od kiedy zaczal sie rok szkolny a dla niektorych praca jest coraz bardziej rozbiezne z zyciem naszego biednego klaniku... nie wiem co ale cos bedziemy musieli z tym wymyslic... poza tym mniej wiecej za miesiac bedziemy mieli rocznice - pierwszy roczek funkcjonowania naszego klaniku [znanego od koncowki listopada '03 do czerwca '04 pod nazwa ew] wiec moze ktos ma jakis pomysl na uczczenie tego wydarzenia? :>

wpadnij do wrocka to oblejemy to
    to moja idea :)

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)