Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nuda
nom, a poza tym cyrylica nie jest trudna, wystarczy 15 lat praktyki i tez bedziesz potrafil sie na poslugiwac Wink
Reply
hmmm... powiadasz ze wystarczy 15 lat praktyki...?
"Нас не догонят" <= to chyba wiedza wszyscy:wacky:
Reply
ze kurwa co ??
Smile
Reply
ze qrwa jajco;] to jest cos po rosyjsku... jak cesz to sobie slowinka w lapke wez i przetlumacz:wacky:
Reply
nude?
[Image: graveskullcopy5io.jpg]
[URL="http://www.facebook.com/DennisKondrashov"]http://www.facebook.com/DennisKondrashov
[/URL]
Reply
nope - it means ''boring'' in polish Smile
Reply
A jak nie ma rosujsko-polskiego slownika to co Smile co do matury to te literki a/b/c moga tez czlowieka zmylic Big Grin masz np: Data bitwy pod Grunwaldem:
a) 12 lipca 1410 b)12 lipca 1310 c)11 lipca 1410

A jak ktos sie uczyl tylko roku to ma problem Smile (mam nadzieje ze a jest dobre Smilea nie chyva c.....nie na 100% chca zmylic za to.....itp Smile) (ekhem a jest chyba dobre szczerze mowiac to sam nie wiem ;p)

Ekhem 15 latek praktyki i sie zana cyrylice Smile lol moja siora potrzebowala tylko 5 Smile

P.S. Smo nie ucz ich polskiego Smile
Reply
no wlasnie smo... w tepie 1 slowo dziennie to za kilka lat beda znali caly polskiSad
Reply
tak ale poza cyrilica znam jeszcze wiele innych obcych jezykow Big Grin
a tak btw pajro - jak masz 3 odpowiedzi i jedna jest dobra to i tak masz w chuj ulatwione zadanie niz jak masz jedno pytanie i w chuj koncepcji na odpowiedz w glowie i nie masz pojecia czy idziesz dobrym torem aby odpowiedziec prawidlowo Tongue
Reply
ci juz qrwa nie maja sie o co klucic...:blank:
Reply
widzisz znachorku - to ciebie tez odtyczy - tez bedziesz mial latwa mature Tongue
Reply
tak btw odpowiedz do pytka pajro
zadna odpowiedz nie jest prawidlowa Big Grin
13-15 lipca 1410 albo 15-17 lipca 1410
niepamietam dokladnie kiedy bo nie bylo mnie wtedy
btw nieche mi sie juz nic Tongue
Reply
hehe ale bylem blisko Smile
to prawda smo ze jest latwiej z 3 odpowiedziami ale wypracowanka tez sa Smile a z matma to tak latwo nie jest Big Grin trza obliczyc na kartce i potem zaznaczyc odpowiedz Smile a jak nie obliczysz ale dobra odpowiedz zaznaczsz to masz 1 punkt na np 5 ;D albo obliczysz i wyjdzie ci taki wynik jakiego nie ma w odp. i co wtedy Smile ale jak mowisz ze tak maturka taka latwa to powiedz mi czemu ludzie nie zdaja? Big Grin
Reply
pewnie wlasnie dlatego ze oficjalnie bedzie sie ja powszechnie zdawalo dopiero od maja 2005...
nUb...
Reply
ja osobiscie wolalbym zdawac stara mature... byla stara i sprawdzona... ten nowy dziwolog jeszcze nie jest do konca dopracowany... a co ma powiedziec 1 rocznik ktory bedzie zdawal taka nova mature? oni to maja przejebane... moze do tego czasu az ja bede zdawal to ja dopracuja jakos...:blank:

a tak btw. to nowe wersje tych egzaminow sa banalne... np. z podstatowki do gim. mialem cos ok. 38,5 na 40 pkt, slabo sie uczac...:wacky:
Reply
bo to jest wlasnie robione po to zeby ta cala dzieciarnia zdala i wyszla w koncu z tej noobish podstawowki, poza tym teorytycznie wynik egzaminu do gimnazjum ma cie przydzielic do jakiegos gimnazjum o lepszej renomie, tylko nie wiem na jakiej zasadzie sa przyznawane te renomy gdyz 3/4 nauczycieli w gim uczy takze w podstawowkach, a znaczna czesc gimnazjow miesci sie takze w tych samych budynkach co podstawowki wiec gl+hf
Reply
bo ten caly system edukacji jest popierdolony... i niestety ja bede zdawal ta nova mature... chociaz przez ten czas pewnie sie jeszcze 3x zmieni:wacky:
Reply
to nie jest takie pewne, widzisz, dawno dawno temu podstawowka miala tylko 7 klas, potem zrobili 8 podstawowki + szkola po podst [zawodowka/liceum/technikum] + studia, teraz podstawowke+szkole po niej podzielili na 3 czesci, i to dopiero po dobrych 30 latach, po tych 30 latach takze wprowadzili dopiero inna mature, wiec nastepna jej wersje wprowadza pewnie dopiero dla naszych dzieci, o ile nie wnuczat, takze, jak na razie przygotowywuj sie do ''nowej'' matury :]
Reply
Eh mamy tematy Big Grin ja mam przed soba test do liceum a nie maturke Smile do maturki mam jeszcz 6 codownych lat ;P
Reply
ja tez mam test do liceum przed soba i to nawet w tym roku... ale pozniej trza pomyslec o maturze co nie pajro?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)