Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam
hehe, ale nie zapominajmy ze wszystko mejd in czajna posiada blogoslawienstwo od buddy Smile
Reply
budda owns Tongue
Reply
czemu od buddy? co on do tego ma? china to budda?... a no chyba ze...:wacky:
Reply
widzisz, nasi azjatyccy skosnooczy koledzy sa zazwyczaj buddystami Wink
Reply
eh...... tak se mysle ze nie wchodzilem na to foro przez 5 dni i teraz mam lekturke o 'niewiastach' i skosnookich ;( Co do buddy to w moim pokoju stoi jego figurka i jest zajebiscie Big Grin codzienie sie do nego modle: allachu ak back (czy jakos tak Big Grin) hm..... mam nadzieje ze religii nie pomieszalem Big Grin
Reply
no to zes pajro odpalil... jak sie nie chce uczeszczac codziennie na 'snieta' stronke (czyt. foro) to sie pozniej nie dziw ze masz kilkaset postow do nadrobienia...:wacky: (twoja wina, twoja wina, twoja bardzo wielka wina:devilishSmile
Reply
nom, to pajro jest temu winny i za kare bedziesz musial go wykastrowac znachor Big Grin
Reply
hyhyhyhyhy:wacky: jak by to powiedzial prawowity znachor... 'z przyjemnoscia':devilish:
Reply
to na pewno spodoba ci sie tez pomysl ze potem bedziesz musial zjesc jego narzady :devil:
Reply
kto takie bzdety cie naopowiadal? ty widziec kiedys Zn@chora?? cos wnioskuje ze chyba jednak nie:p :wacky: po kastracji sie zazwyczaj ubija pacjeta gdyz 'operacja' sie nie powiodlaSmile wiec... pajro... dzie jestes??:>
Reply
z jednej strony ubic delikwenta po kastracji, ale z drugiej strony am am Big Grin
Reply
tu jestem Big Grin nie dam sie wykastrowac nieeeeeeeeeee Big Grin jestem jeszcze za mlody Smile
Reply
no i wlasnie dlatego ze jestes taki maly musimy uciac ci jaja zebys mogl ladnie spiewac heheheh
Reply
smo... sugerujesz ze znachory zywia sie wnecznosciami marnych ludzi? nieee...:wacky:
my znachory jestesmy na nieco wyzszym stopniu ewolucji niz uwazasz...Confusedmartass2
a co do spiewajacych pawianow... to znaczy ludzi to jestem za... przecie musi byc jakis chrzest rekrotow...:devilish:
Reply
no to wykastrujemy pajra Big Grin a jak nie to nagana Big Grin
Reply
Liberum Veto!!!!!!!! Nie zgadzam sie Big Grin A skad wy wogle wiecie ze ja jestem CHLOPCEM moze jestem BABA Big Grin
Reply
o to jeszcze lepiej, pogadamy ze znachorem i bedziesz mu non stop ssal i lykal :]
Reply
hyhyhyhyhySmile jestem za... (o ile jest ladna...:devilish: ) a tak btw to juz dawno nie ma 'liberum veto'... i nigdy nie bylo dostepne dla klasy robotniczej... (np. peonow):devilish: :wacky:
Reply
hehehe Pajro ---> :O C====8 <--- znachor Big Grin
Reply
nie dawalbym pajro takiej wielkiej szpary bo to pewnie jakas malolatka z malutka waziutka Tongue
btw

lykaj lykaj bedzie ci dobrze ;]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)